Cik Mimpi

Cik Mimpi

Friday, March 25, 2011

Musim peperiksaan

Hai readers....hari ini cik mimpi nak cita sikit pasal musim yang paling cik mimpi benci......musim yang paling cik mimpi benci ialah ehem ehem ...........'MUSIM PEPERIKSAAN'
Cik Mimpi memang fobia dengan musim peperiksaan...mesti kena belajar lebih kuat daripada biasa...lepas itu masa musim peperiksaan ramai pula yang tidak sihat,boleh jadi satu kelas demam...ish ish......tetapi yang paling bestnye tu masa peperiksaan tidak ada banyak sangat kerja sekolah daripada hari-hari biasa.....masa itu seronok la.....lepas itu tuisyen2 di sekolah pun dibatalkan sebab musim peperiksaan telah tiba kecuali tuisyen2 di luar....
Cik Mimpi nak ucapkan good luck kepada sesiapa yang sedang mengambil peperiksaan....good luck and do the best........kutkutkut..............

Oh!My School.....

Hai readers,hari ini aku rasa aku memang x boleh ketawa sebab semalam aku ketawa sampai mulut aku sakit gila.Nak tau semalam aku tonton cita apa...haaa jeng jeng jeng


Inilah dia cita 'Oh!My School'kalau dengar dari tajuk dia korang agak mesti x best kan
hahaha...korang salah besar,sebenarnya aku pun sama gak artis2 yang ada kat dalam cita ni ialah...ramai la,klau nk tau tngk sendiri cita ni...mmng lwk gila...tpi yng penting diorang ni semua spontan,cute gggggggiiiiiiiillllllllllaaaaaaaaaa...wah seyh aku dah berjangkit dengan sepupu aku lah ni...ish2,,hehehe.......
Cita ni ditayangkan di channel 391 KBSW dan pada setiap hari selasa jam 6.13 pm....Siapa-siapa yang mmng mnt gila ngan artis korea cuba lah tonton cita ni mmng syok gila lah...mesti kowang x kering gusi last-last perut kowang yang pecah.............kahkahkahkah.......
<<<<<<<Aku ada sikit video untuk kowang sikit kat bawah>>>>>>>

Sebenarnya program'Oh!My school' ialah gameshow untuk artis2 korea.Sesiapa yang tak tengok memang rugi lah terutama sekali peminat2 artis2 korea.
p/s:sejak bila aku ketagih dengan artis2 korea ni...ish2 x patut....x patut....kuang kuang